Konferencia étkezés, kávészünet
Legfontosabb jellemzői:
- egy vagy több napos rendezvényhez többféle étkezési típus kapcsolódik
- az étkezések időpontjait részletes program tartalmazza
- az időtartama általában rövid
Cégünk rendezvényeinek jelentős része a konferenciák vendéglátásának biztosítása. Tapasztalatainkat nemcsak az elmúlt 15 év alatt gyűjtöttük, hanem előtte konferenciaközpontok, szállodák üzemeltetése során is.
Jellemzően egy konferencia az első napon vagy az azt megelőző napon egy ún. nyitó-fogadással kezdődik.
A napközbeni étkezések lebonyolítása lehet ültetett formában, de a rendelkezésre álló helyiségek méretéből adódóan sokszor az állófogadás alkalmasabb lehet.
A főétkezések mellett a rendezvény ideje alatt több időpontban ( általában érkezéskor, délelőtt, délután) a vendégek részére kávészünetet biztosítanak. A kávészünet kínálata a kávé, tea, üdítő és ásványvíz mellett sós és édes teasüteményeket, pogácsát, de esetenként falatkákat, gyümölcsöt tartalmazhat.
A konferenciák záróeseménye általában egy díszvacsora vagy egy ünnepélyes állófogadás.
A vendégek várható létszáma, a rendelkezésre álló helyiségek mérete, a tervezett étkezési időtartamok figyelembe vételével javaslatot tudunk tenni a legmegfelelőbb vendéglátás lebonyolítási formákra vonatkozóan is!